Hej Lorine!
Vad jobbar du med?

Jag är enhetschef för bemanningsenheten här i Sölvesborgs kommun. 

Vad innebär ditt jobb?

Jag ansvarar för poolpersonalen, som idag består av 19 medarbetare och bemanningspersonalen där vi har 3 medarbetare. Ser till att flödet fungerar så att det finns vikarier ute i verksamheterna. Jag anställer även alla timvikarier i äldreomsorg och funktionshindersomsorg, de är nu cirka 290st.

Vad är det bästa med ditt yrke?

Jag trivs jättebra med att få träffa så mycket människor! Jag har en bred erfarenhet från verksamheten själv och det är inspirerande att hitta bra lösningar för alla vikarier och verksamheterna. Får oftast positiv feedback från chefer och verksamheterna och det känns jättebra för mig.

Vad är det bästa med att arbeta i Sölvesborgs kommun?

Att vi har en bra ledning här, en god anda och gemenskap! Vi är en ”lagom” stor kommun där man är intresserade av verksamheten och träffas regelbundet. Vi har nära till ledning och medarbetare, alla kan prata med alla.

 

Gå direkt till:

FAKTARUTA

Namn: Lorine Ingemansson

Bor och uppväxt: Jag är uppväxt i Falkvik men flyttade i tredje årskurs ut på ”landet” med familjen, d.v.s. Siretorp på Listerlandet. Jag är och var jätteintresserad av hästar, så det blev kanonbra!

Utbildning och erfarenhet: Sociala omsorgsprogrammet på Högskolan Kristianstad, dessförinnan har jag en utbildning som undersköterska. Har arbetat flera år på lasarett och här i kommunen som undersköterska. Vikarierade som enhetschef ett par somrar under min utbildning 2004-2006.

Antal år i kommunen: 19 år!

Det här visste ni inte om mig! Älskar att köra motorcykel, har en Victory Hammer som är en stor ”glidare” på 1700 kubik!

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2015-08-27 Ansvarig: Camilla Hallengren Krantz
Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommunchef Lars Ericsson. kommunikation@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »