Nya barnomsorgsportalen

Nalle Barnomsorgsportalen

Vi har nyligen lanserat Barnomsorgsportalen, där föräldrar och vårdnadshavare kan sköta den mesta administrationen för sin barnomsorg. 

Portalen gäller för de som har barn på förskola, fritidshem eller hos dagbarnvårdare, och är till för att förenkla administrationen vid ansökningar, ändringar av inkomstuppgifter med mera. En av de stora förändringarna från föregående system är att inloggningen sker via BankID, vilket gör systemet mer säkert och din inmatade information mer skyddad.
 

Glöm inte ange ditt schema

Eftersom vi gått in i ett nytt system så kommer det innebära att du som vårdnadshavare behöver gå in och lägga in ditt schema igen i det nya systemet.
 

Jennie guidar dig rättJennie Andersson, barnomsorgsadministratör Sölvesborgs kommunJennie Andersson, barnomsorgsadministratör på Barn- och utbildningsförvaltningen.

Jennie Andersson arbetar som barnomsorgsadministratör och är den ni möter när ni har frågor gällande barnsomsorg. Jennie hanterar administrationen för barnomsorgen såsom till exempel ansökan om barnomsorg, inkomst- uppgifter, uppsägningar med mera. Jennie har tidigare arbetat som lönespecialist på SBKF, Sölvesborg Bromölla Kommunal Förbund. 

- Jag tycker det är spännande med nya utmaningar och kände att detta skulle passa mig bra, säger Jennie. Jag sökte tjänsten för att den innehöll både arbetsuppgifter som jag var bekant med sedan tidigare och för mig nya utmaningar. Det ska bli väldigt roligt att vara med redan i början vid införandet av en ny portal. Och det allra bästa är ju såklart kundkontakten och den service som jag kan bistå till våra sölvesborgare, avslutar Jennie.
 

Rätt inkomstuppgifter

Jennies tre tips inför den nya terminen är att alltid se till att ditt konto på Barnomsorgsportalen är uppdaterad med rätt:

  • Kontaktuppgifter
  • Ett gällande schema
  • Inkomst för hushållet

Gå direkt till:

Kontaktinfo

Barnomsorgsadministratör
Jennie Andersson
Telefon: 0456-81 63 02
E-post: jennie.andersson@
solvesborg.se

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2016-08-29 Ansvarig: Nicolina Sällberg
Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommunchef Lars Ericsson. kommunikation@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »