Att flyga högt - The musical

OBS: Biljetterna är slutsålda. Det går bra att kontakta Medborgarkontoret och sätta upp sig på kölista. Får de tillbaka biljetter kommer de att säljas i turordning.

 

Äntligen närmar vi oss målet på vår resa med projektet Tillsammans kan vi förändra och förändras. Under tre år har vi arbetar med detta värdegrundsbaserade arbete. 

Den 24 och 25 maj kl. 18.00 är det dags för Att flyga högt! - the musical. Musikalen handlar om en resa till Indien, om hur vi är mot varandra, om nya möten och situationer kan vara svåra men som utvecklar oss. 

Specialskriven musik
Att flyga högt - the musical består av specialskriven musik av producenten Niclas Lundin som arbetar på Musikmakarna. Christina Nordin (projektledare) och Lina Wägbo (sångerska) har också varit med och skrivit delar av texterna till låtarna. Musiken är en viktig del som håller ihop berättelsen.

De stora stjärnorna
Det är elever från grundsärskolan som tillsammans med deltagare från omsorgen, gymnasiesärskolan och elever från grundskolan som kommer att delta i musikalen tillsammans med Niclas Lundin, Lina Wägbo och Cecilia Ehrling. 

 

Biljetterna säljs på Medborgarkontoret och släpps den 2 maj. Priset är 100 kr/vuxen och 50 kr/barn (upp till 15 år). 

 
Har ni frågor kring biljetterna så kontakta Medborgarkontoret på telefon: 0456-81 61 81 eller via e-post: mbk@solvesborg.se
 
 

Gå direkt till:

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2016-11-01 Ansvarig: Anna Lindh
Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommunchef Lars Ericsson. kommunikation@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »